Bu Blogda Ara

13 Eylül 2011 Salı

Bizim blogumuz vardı!!!

Ben ATSK ve blogumuz olduğunu gerçekten şimdi hatırladım.Uzun süre internete girmeyince böyle oldu.Ama şuan kavuştum önemli olan buydu :)).Öncelikle Kupa Kızı'nın yazısına cevap yazıyorum.Şimdi biz yaklaşık 6 yıldır tanışıyoruz ama 2 senedir birbirimizi gerçekten tanıdık.Bu yüzden sınıfların karma olmasına ve dershaneye teşekkür borçluyum.Kupa Kızı onun sayesinde başıma gelen belaları yazmış ben de benim onun başına sardığım belaları yazayım.


1-Sevdiği çocuğa yazdığı şiiri sınıfta ona okuttum.Yani doğruluk mu cesaret mi oynuyorduk gıcıklık olsun diye erkeklere şiir okuttuk.Sonra ben düşündüm ki şimdi Kupa Kızı da şiir okursa hem yadırganmaz hem de belki çocuk da onu seviyordur ve anlar da çıkarlar diye düşündüm. Şiirde "ela göz" geçiyordu ve biraz aklı olan her insan, sınıfta tek bi ela gözlü erkek olduğunu düşünüp kim olduğunu anlardı. Ama Kupa Kızı'na göre anladılar, bana göre anlamadılar. Kavga ettiğimizle kaldık. Yine de yapmamalıydım, özür dilerim Kupa Kızı.

2-Biz 12'de meydanda buluşacaktık.Sonra da onların evine götürcekti beni.Ben 12.30 diye düşünüyorum hep ondan da çok kasmamıştım.Ama minibüs gibi değilmiş bu olay saatte bir otobüs kalkıyormuş.Ve bizim 12.20'deki otobüse binmemiz gerekiyormuş.Yani buluşmamız gereken saat 12.00'mış.Ama yine de çok geç kaldım gittiğim zaman saat 13.15 felandı.Kupa Kızı meydanda o güneşin altında bir saat bekledi. Ayrıca bu süreçte ona mesaj atmadım ve telefonumu da açmadım.Valla çok özür dilerim Kupa Kızı.Bunun için çok üzgünüm.

3-Biz tercihlerden sonra Naylon Prenses'e hediye almak için okuldan B.köy'e gidecektik ama anamın Almanya'dan kuzeni geldiği için ben Kupa Kızı'nı ekmek zorunda kalmıştım.Benim buluşmalarım ciddden problemli ya. Her seferinde Kupa Kızı'na şuraya gidelim diye söylüyorum, sonra mutlaka bi şekilde olay bozuluyor. En son Kupa Kızı "Bir daha sadece seninle buluşmayacağıma and içiyorum." dedi. Ama perşembe bizde kalacak, onun için en son "And içtim yaa bozulcak" diye kara kara düşünüyordu.

4-Kupa Kızı resim yapmayı çok sever.Hele insanları acayip acayip çizmeye bayılır.Bizim Tektaş lakaplı hocamızı da manyak manyak çizer sürekli. Motorsiklet üzerinde "Tektaş Gece Hayatında", Sınıfta "Tektaş
sınıfta" ve abiye giysili "Tektaş Baloda" şeklinde seriler üretmişti. (Hocamız erkek evet) Ben de bir kere derste ''Aaa sen Tektaş'ı elbiseli mi çizdin?' diye bağırmıştım.Tabii Tektaş Hoca, gözlerini Kupa Kızı'na dikerek bakmaya başladı. Kupa Kızı bir sabun misali aşağı kayarak en son sırada görünmez hale geldi. Sonra da bana bağırdı.

Ve Kupa Kızı'nın yazdıkları onlarda da çoğunlukla benim parmağım vardı.Hele hortum olayı %200 bana ait.Ve aklımıza gelmeyen niceleri.Gerçekten çok özür dilerim Kupa Kızı.Ama biliyorsun ki bunların hiçbirinde seni kırmak istemedim.Bunu asla hiçbiriniz için istemem bunu hep hatırlayın aptallarım.Tamam mı?Ve biliyorum ki siz de beni kırmayı asla istemezsiniz.Bunu unutursam bana hatırlatın.Buna da tamam mı aptallarım?

Tamam çok konuşuyorum cidden ayarı kaçırıyorum ama bu benim doğamda var.Ben 1'e giderken felan apartmandan içeri girer girmez anama otu boku anlatıyordum :D.O derece konuşma hastası bir insanım.Bunun için de bugüne kadar başını şişirdiğim her insandan çok çok özür dilerim ama ben böyleyim yani.Hem az konuşma kararı aldım valla bunu yapıcam ya da dilimi kıvırıp deneyeceğim diyelim :D.

2 yorum:

Uğur Böceği dedi ki...

Miminiz var bende:)

Aptal Dörtlü dedi ki...

teşekkür edeeriiizzz :)