Bu Blogda Ara

6 Eylül 2011 Salı

kilo,yeni biri,kopuk yaşam tarzı,annem, diyet. tamam sustum ben.


şöyle ki kendimi bildim bileli kilolu olduğumu biliyordum ama bu sefer önümü alamadım yaa dün geçen hafta almış olduğum şortun içine giremedim yani bir insan bir haftada o kadar kilo nasıl alabilir anlamıyorum ki.sırf şort da değil hiçbir kıyafetim olmuyor dün dışarı çıkacaktım baktım bir bok olmuyor tabi ki ilk yardım dolabıymışcasına annemin dolabına koştum buldum bir pantolon giydim peki annem ne dese beğenirsiniz "ya aptal kovboy al sen onları giy o pantolonlar bana bol geliyor"  ya hangi ana evladına bunu der psikolojim bozuldu yaaa kadın bin saat resmen ben senden zayıfım hehe diye hava attı. sonra ben üzülünce de önümde gülme krizlerine girdi ben daha da delirdim.yok yok hayır o kilosunu takan kendini beğenmeyip her ayna karşısına geçtiğinde ağlayan ergen kesimden değilim sadece çok kısa sürede bu kadar kilo almam çok tuhaf ,garibime gidiyor bir de yeni aldığım şortun olmaması koydu biraz o kadar.bir de diyet mevzusu var normalde herkesin diyeti pazartesi başlar ve salı biter bende pazar gecesi yatakta uyumadan önce yarın diyete başlanacağı konusunda karar kılınıyor ve sabah uyanıldığında bir sürü çikolata yeniyor yani bu durumda diyet pazartesi başlamadan bitiyor. o tarz çapsızım yani.neyse ben bunları sorun etmiyorum siktir et (çok az ediyor olabilirim o ayrı).

şöyle ki kuzenim(20 yaşında olanı yaa benim 9 kuzenim var bence çok fazla) bana birini bulmuış mükemmel biri yani çıkmamız,aramızda bir şey olması çok imkansız bence ama hastası oldum ben 16 yaşında itü de konservatuar okuyor(brrakmak zorunda kalmış o ayrı) fransızca biliyormuş(fransızcanın bende yeri çok başka hep öğrenmek istedim olmadı ama bir gün öğreneceğim.biliyorum.) fransız ayakkabıları giyiyor,bazen papyon takıyor. profesyonel fotoğraf çekiyor,müzik yapıyor vee böyle şirin şirin yuvarlak gözlükleri var. 16 yaşında olmasına rağmen 20 yaşında gösteriyor (belki daha fazla).hiç yakışıklı değil ama aşırı şeker çok sevimli.tamam henüz gerçekte görmemiş olabilirim ama fotoğraflarını saatlerce incelemişliğim var.veeee kısa bir süre içinde buluşacağız :)   (en azında kanka falan oluruz ya bana o bile yeter muhtemelen)
dün içtim ama sarhoş olmadım, çapsıza mesaj atmadım. şey pardon dünya tersine mi dönüyor ? tekila,votka,şarap,bira içtim başka bir şey bulsam daha da içerdim ya taksimde takıldığımız mekanın solistiyle bile kanka oldum adam " aptal kovboy ne çalalım sen söyle"diyor paso hayat böyle baya güzel her gece orda burda gelsin içkiler gitsin içkiler falan tarzı ama acı bi gerçek var okulla açılıyor yeni ortam yeni inasanlar muhtemelen iğrenç olacak ve karar aldım bir iki kişi dışında yeni okulda arkadaş edinmeyeceğim ve kendimi sanata adayacağım.



ya o değil de annem sabahın köründe beni uyandırdı (bir de ben 5te yatmışım o da beni erken uyandırıyor yuh ya) ve ağzında çıkan cümle "aptal kovboy uyan can bonomo tvde" yaa anne dedim saçmalama olsa bugün bilmez miyim yok dedi var kalktım baktım o değil.sonra o saatte uyanmanın da verdiği sinirle bağırdım"her şapkalıyı can sanma yaaaaaa!"   (adam cana baya benziyordu o ayrı)

ve yarın diyete başlıyorum yok bu sefer kesin bir ayda 20 kilo vereceğim (olursa). elma diyeti yapacağım elmadan başka hiçbir şey yemeyeceğim.

oldu o zaman.                                                                                            
                                                                                                            aptal koyboy*

7 yorum:

Uğur Böceği dedi ki...

Okurken çok keyif aldım... Benim kilo problemim olmadı ama P.tesi başlayıp akşama biter diyetlerim yemeyi çok seviyorum... Boşver yakışıyosa kiloların eminim yakışıyordur...:)

Aptal Dörtlü dedi ki...

ben de yemeyi çok seviyorum özellikle dondurmaların ben de yeri çok başka :) ama bence bu kilolar bana yakışmıyor yani daha iyisi olmak varken neden olmasın ve bugün hala diyetimi bozmadım bu sefer olacak :)

Uğur Böceği dedi ki...

İnşaAllah... Verdiğin her kilo da kendine olan güvenir artacak... Belki de sen annene verirsin kıyafetlerini:)

Aptal Dörtlü dedi ki...

umarım öyle olur :)

çaylak yazar dedi ki...

o da bir şey mi annem sıfır beden. victoria secret mankenlerine taş çıkaracak cinsten hemde. bende her tartıya çıktığımda kilo vericem diye yeminler ediyorum ama hadi bakalım sen sonuca ulaşırsın inşallah :)

Aptal Dörtlü dedi ki...

Yorumunu ben (Kupa Kızı) gördüm ama adının hakkını veren Aptal Kovboy görmemiş. Senin yazılarını okuyorum ama yorum yapamıyorum, onları yoruma açsan?

çaylak yazar dedi ki...

tabiki. kusura bakmayın yorumu daha şimdi gördüm:)