Bu Blogda Ara

10 Eylül 2011 Cumartesi

KupaKızı'nın bu hali doğuştan.diyet bozuldu ama sağlık olsun,kısmet. peki neden bizim bir twitterımız yok :'(

şöyle ki dün akşam hiç beklemediği bir anda telefonuma bir mesaj geldi ve mesajda aynen şöyle yazıyordu; 
"buzz.dostum.kardeşim.paralel evrende biricik arkadaşım.en karanlık gecede hayatıma  doğan ay ışığım.buzz.burak oldu.saray yandı.nefes alamıyorum annem yürü dedi.kötü o pis.piscik pisicik.gel pisicik.satanistler kedi kesiyormuş neden? ben kedi sevmem.gidelim buralardan.ah romeo neden romeosun den? inkar et adını babanı yadsı.yapamazsan eğer,vazgeçeyim capulet olmaktan ben."   evet evet böyle bir mesaj geldi ve kimden mi ? kimden olabilir ki tabi ki KUPA KIZIndan.tabi şaşırdım ne demek istiyor bu ne yani. o kedi mi kesmiş?romeo neden romeo  ki? anlayamadım? sanırım çok içmişti.sordum "ne içtin neyin var ?" diye."yok içmedim" dedi.evet evet kupa kızının bu hali doğuştan.aslına bakarsanız biz uzaylılar böyleyiz işte.mesela ben pembe panjurlu ev hayali kurmam kırmızı panjurlu ev daha çekici daha seksi bana kalırsa ve hayata da pembe gözlükle bakmam ben siyah net gösteriyor bence."ne alaka lan şimdi ?" diyebilirsiniz. ama demeyin çünkü ben de bilmiyorum.

kupa kızının şu dilencilere acıma olayını da hiç anlamamışımdır.bazen "ben mi çok odunum?" diyorum.ama yok sadece mantıklıyım (bir tür ego görmezlikten gelin bunu).bence ne olursa olsun insanlar çalışabilir dilenmek kadar saçma bir şey yok.bütün dilenciler salak sefil ve mahluktur bence.mesela geçen bir adam gördüm bacakları yok tekerlekli sandalyede ama elinde bir sürü balon vardı ve balon satıyordu,öylelerine saygım var mesela,adam yürüyemiyor ama para kazanmak için çabalıyor onlara ben de yardım ederim fakat diğerleri çok boktan.ve bazen kupa kızı diğerlerine de takılıyor.bunu yapıyor yani.

evet elma diyetine devam edememiş olabilrim ama "neden?" diye sorun bir önce.çünkü annem "böyle çok sağlıksız zaten bayılıyorsun normalde de aklım sende kalıyor olmaz böyle" dedi ve tıktı yemekleri ağzıma ağzıma. ama daha sağlıklı olması açısından diyetisyene gidecekmişim.e o da iyi.


ayrıca aptaldörlü diye bir twitter hesabı açmayı düşünüyordum hepimizin yazdığı ama twitter aptaldötlü ismini kabullenemiyor.o kadar mı kötüyüz :/ ağlarım ama

oldu o zaman.
                                                                                            aptal kovboy*

1 yorum:

Aptal Dörtlü dedi ki...

Ahhaha :D Beni ifşa etmesen iyi olurdu kanka ama, "hayata da pembe gözlükle bakmam ben siyah net gösteriyor bence" kısmına koptum :D Bence twitter iyi fikir