Bu Blogda Ara

23 Mayıs 2011 Pazartesi

GERİ DÖNDÜM BEYLER- CcC KUPA KIZI CcC

   Bayadır yazmıyordum dedim bir yazım yani. Yarın din sınavı var vallahi dine imana geldim, sor herşeyi bilirim (yada bilemem) Neyse.
   Bugün burnumun üstüne ağda yaptım evet yaptım peki niye yaptım? Çünkü gerizekalı Aptal Kovboy(ki adı bence çok iyi seçilmiş) bana "aa benim Çikolata Ablam siyah noktalarını kuaförde ağdayla aldırıyor, sen de öyle yapsana mal" dedi. Dedim bi yapim yani, o kadar Chocolate Abla. Ve şimdi burnum böyle neon tablolar gibi, floresan ampuller gibi PARLIYOR. Bildiğimiz parlıyor yani bi de bi boka yaramadı hatta bence daha kötü oldu, her neyse.
   Hayatım monotonlaştı hiç bişey yapmıyorum. Ve farkettim ki artık o mal çocuğu siklemiyorum. Evet bari hayatımı renklendiren olayları anlatayım biraz. Geçen bilirsiniz, Aptal Kovboy dedesini kaybetti.(Hayır, tabisiki hayatımı renklendiren olay bu değil.) Bir kaç gün sonra N.Pnin annesi ve benim annem taziyeye gitme kararı aldı. Dediler Kupa Kızı, Naylon Prenseslere gitsin, N.Pnin annesi onları, sonra K.Knin anasını alsın filan. Her neyse gittik işte. N.P alt kattan yemek alacak bu sırada müzik dinliyoruz ve ben üstüne o şarkıyı söyleyerek ,naylon Prensesin beyin hücrelerini tek tek intihara sürüklüyorum. " Ben gitsem kapıyı sen açar mısın, anahtar alayım mı" dedi. Dedim taaabisiki alma ben burda ne güne duruyorum ben açarım falan. Bu kız gitti ama gelmiyo. Ben de bağıra çağıra şarkı söylüyorum ve Tanrı bana böyle bir yeteneksizliği nasıl bahşetmiş acep diyorum. Tam "uğyykuhsuzzz hğerr gkeceee" diye bağırırken N.Pnin babaannesini gördüm. Kadın kapıda durmuş sırıtıyor ama aynı zamanda acıyor yani bariz. N.P geldi kapıyı yumrukladım göt kafalı(babaannesinin yanında kafama göt demedi tabiki)  komşu çıktı niye açmadın mal dedi. Dedim duymadım. Öyle yani bu.

  Haa bir de aklıma geldi yazmasam valla içime oturur. Şimdi bu ATSK, ben ve N.P burger dayız. Aldık tepsileri dışarı çıkcaz. Ama ATSK bi garip böyle, hipnoz olmuş gibi kız, beyinsiz maymunlar gibi kilitlenmiş cama yürüyor. Herhalde anlar da yana döner dedim. Bu gitti,( tam göz hizasında "Ateşş seni çağırıyooo" yazılı yapıştırmaya rağmen) şak diye cama kafasını geçirdi ve "ay" dedi. "Ay" yani. Böyle ayağım çarptı gibi. Ama ki kız o anda daha camla boşluk ayırt edemiyor,ben gülmekten kıvranıyorum ve insanlar bize bakıyor.

    şu anda 0 takipçideyiz aceba neden diye düşünerek kendimi boşuna yoruyorum ve yeter diyorum bizi okumayan ve büyük ihtimalle okumayacak olan bütün izleyicilere öpücükler byes

11 Mayıs 2011 Çarşamba

aptal kovboy çapsız kovboy elini yine tutsun istiyo :'(

seviyorum yani böle çok seviyorum öle böle değil. yani ben bi yerden sonra durur benim sevmem dedim bu böyle olmaz dedim ama olmadı gene sevdim. ah çapsız ah şimdi ben bunu yazdığım için naylon prenses avrupada tütün saran kız ve kupa kızı ağzıma sıçıcak.bırak şu malı ağzına sıçtırma dicekler. ama olmayınca olmuyo. zaten artık bihter kaltağını da takmıyorum tamam sırf çapsız onu fotoğrafını beğendiği için facemi dondurmuş olabilirim görmemek için. ama napabilirim ayrıca genel olarak takmıyorum yani .fakat şöle bi sorun var çapsız da beni takmıo insan bi mesaj atar nerde ya nerde of amını su samurları siksik senin çapsız.
ama ama ama dün yanına oturdum birlikteydik falan hoş şeyler bunlar yani ya onu bunu geçtim zil çaldı sınıfa gitmem gerek yanından kalkarken sen zaten beni istemiosun ben gidiyim dedim yoo istiyorum dedi hop kalktığım yere geri oturdum zili falan siklemedim durdum biraz daha nası bi malım ben ya .

ama çapsız farklı karamel farklı tabi.karamele aşığım çapsıza da şey eee neyse ondan işte ben de bilmiyorum tanrııım 2 gün önce karamelin doğum günüydü şarkı yaptım lan . bugün onun doğum günü hem sarhoşuz hem yastayız bir bar taburesi üstünde benim onu sevdiğim yaşlardayız. çok güzel değil mi ama. ayrıca karameli aylardır göremiyorum en son 29 ocakta gördüm bugün ayın kaçı mayısın 11i aradaki fark akıllara zarar  özlüyorum işin özü .ayrıca çapsız da beni taksın istiyorum :'(
bi de problemli ailem var benim ya dersane puanım düşük gelmiş annem bunu gördü tam da ben test çözerken senden bi bok olmaz sen adam olmazsın dedi.sinirden aldım elime geçeni attım odamın kapısından dışarı kitledim kendimi odaya psikolojim bozuldu ben burda kendimi toplamaya çalışıyorum karının yaptığına bak arkadaş ne lan bu böle. sonra yok annemin dedikleri yok dedem olayı yok bu (ağlamışken her şeye ağliim dedim ) hepsine ağlaya ağlaya uyuyakalmışım ve sonra odamda beliren o şey halı yıkama makinesi ve temizliçi kadın ve uykumun bölünmesi öldürün lan beni falan oldum.
ve yaptığım son mallığı söliim dün çapsıza çapsıııız diye mesaj attım uyumuş dengesiz sonra sabah iletim raporları geldi durup durup iletim raporlarına bakıyorum evet evet malsın sen seslerini duyuyo gibiyim :D
bi de bi de o salağın şimdi yine elimi tutması,yine yakınlaşmamız için yapamıcağım şey yok ama odun arkadaş odun nerdeeee ona burdan bi gel yanıma istersen tut elimi yeniden bırak kararı rüzgar versin şarkısını armağan ediyorum.
bi de sbs yakşaltı amını siktimin sistemi ya gençliğimi yaşayamıyorum lan bıktım.şimdi yine test çözücem ooof off
neyse ben gidiyorum ineklicem mööööööööö  ayrıca çapsızla ilgili yazdığım için çok sorry ama seviyorum kapiş ? :D

5 Mayıs 2011 Perşembe

gece gece ağlatılmak da güzel!

Ya aslında ben Siyaset Meydanı'nı izliyordum.Bir kadın gördüm,baya iyi konuştu ben de araştırmak için nete baktım.Blogu varmış ben de 'lan bloglar yasaklandı.Bari bizimkine girip bakim'dedim.Ama bizim salakların yazısını okudum ve gecenin 1 buçuğundan oturdum ağladı.Ya ben mi çok sulugöz oldum bunlar mı çok duygusal yazıyor?!!
    Bari bizimkilerin yazılarına cevap yazayim.Öncelikle 1 Mayıs'a gittim ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyom.Aslından emekçiler için gittiğimi düşünürsem doğru ama yapılanlar :@ Her neyse gittim işte değiştirilcek bir şey yok :)
    Aptal Kovboy seni seviyoruz ve hep yanındayız <3 Ne zaman nerede istersen buradayız :) Sana yazmaya çalıştığım tekerlmeyi bir de buradan söylemek isterim.
Bir Aptal Kovboy varmış,çapsızı severmiş karamelli çapsızı daha çok severmiş.Bu tekerlemeden sonra ATSK'ya tekerleme yazmak yasaklanırmış :D
   Bu arada şunu aklından çıkarma!!Bizim yanımızda rol yapmana gerek yo ;)

Kupa Kızı,doğum günün geçti ama bloga ancak girebildiğim için şimdi de kutluyorum.Zaten bizim gibi delilere her gün bayram,doğum günü değil mi? :D DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KK!!! SENİ SEVİYORUM!!! Her şey için sana teşekkür ederim.Beni sevdiğin,bana değer verdiğin,bana güvendiğin,bana yardım ettiğin,her şeye rağmen yanımda olduğun,ikiyüzlülük yapmadığın,bencil olmadığın,benim için endişelendiğin için kısacası KUPA KIZI olduğun için teşekkürler!! Tekrar tekrar söylüyorum Seni Seviyorum!!!
         Naylon Prenses manyaksın,anana söylemişin,buralar uzağız ama sen N.P'sin.Seni seviyorum N.P <3

2 Mayıs 2011 Pazartesi

çapsız ölümler,karamel tadında hayat

aptalların aptalı aptal kovboyum ben işte
dedem öldü ve ben hayatımın en büyük filminde oynuyorum şu sıralar ee geleceğin oyuncusuyuz sonuçta bir gün biri gelicek herkesin ağladığı delirdiği sahnede geç ortaya kahkahalar at dicek bana biliyorum ve ben şimdi sadece buna hazırlanıyorum aslında. hoş pek olmuyor ama yine de sıkıyorum kendimi ağlamamak için dün resmen krize girdim ama hayatımdaki en önemli 3 erkekten(babam dedem dayım)  birini kaybettim.ama sanki ölmedi gibi geliyo sanki her an kapıdan giricek ulan eşoğlu eşek nerdesin dicek gibi geliyo.telefonla arayıp kızım bu bilgisayara yine bişi oldu ne bu lan dicek gibi gelio. ya şimdi kim haftasonu onlarda kaldığımda gece saat on iki birde sucuk partisi yapıcak kim gelip en sevdiğim meyveleri alıp elleriyle hazırlayp getircek.yokluğu her şeyden daha ağır geldi.haytımda ilk defa birini kaybettim ve evet anladım ki hiç bi şey için üzülmüye değmez hayatta en büyük acı birini kaybetmek şuan arkamda dedemin hep odamda duran fotoğrafı var ve ben arkama dönmeye korkuyorum bakıp ağlamaktan gebermeye korkuyorum.tek tesellim hastanede çok acı çekiyodu ve şimdi hepsi bitti :)

bu olayla birlikte bihterle de konuştum ya ne zaman kötü bişi olsa kız yanımda bende o anın verdiği hüzünle kızla gayet can ciğer konuşuyorum. telefonla aradı falan konuştuk biraz.ama kız yavşak yani bu bi gerçek ay çapsıza nasıl yavşıyo nasıl yavşıyo. dün krizden çıkma olayımda süperdi ha benim çikolata olan ablam geldi bana aptal kovboy kendine gel daha bihterden çapsızdan bihterin sevgilisi fareden intikam alıcaksın dedi.tanrımmmmmm nasıl gülmeye başladım salak salak anlatamam (of konudan konuya nasıl zapladım ama ee konuyu bi şekilde değiştirmem gerekiyodu öle çok ağlayamam ben ) :D

ve bomba olay karamel c.tesi ataköyde aptal kovboy foreveeeeeeeer diye bağırmış olayın ayrıntılarını bilmiyorum ama ben bunu duyduğumda kalbim ağzımda atıyodu.seviyorum falan yani :D
o çapsızı da  su samurları siksin kesin bihteri seviyo ibne ya neyse ben zaten karamele odaklandım offff fena saçmalamaya başladım farkettim ama insan bi yerden sonra deliliğe vuruyo napalım yani



ps:çapsızı unuttum yani en azından şimdilik