Bu Blogda Ara

14 Mart 2012 Çarşamba

12 Mart ve Mustafa Topaloğlu

   12 Mart ne idi? Ne idi ne idi? Türkü yaptım ya şuan. Aptal Kovboyun "mutlu kuş günleri" idi efenim. Aptal Kovboyun sınıfında bi arkadaş "ya çok saçma değil mi ya happy bird-day mutlu kuş günü ne alaka ki" cümlesinden buraya ulaşıyoruz. Evet pazartesi Aptal Kovboyun doğum günüydü!
  Okulum evine tam 4 dk olduğundan çıkışta hemen Aptal Kovboya gittim ( Şimdi benim pek yön hafızam yok. Kovboyun evine gidebiliyordum ama dönemiyordum. Okuldan ilk 3 gidişimde de yol sordum, ama artık alıştım  önümüzdeki maçlara bakacağız) Aman bir eğlendik öldük yerlere yattık diyemeyeceğim yok çünkü öyle bi dünya, yarım saat kalabildim zaten. Yine de amaç bir arada olmak değil mi efenim? Yaz gelsin gerçekten çok pis amaçlarım var ya, bugün de yine okula gitmedim hasta gibiyim. Kaç gün oldu demeyin ben devamsızlıktan kalacağım galiba. Neyse işte, buradan da o şebeğin doğum gününü kutluyorum iyi ki varsın maymun!
                                                                                                          -KupaKızı

2 yorum:

Arrow Cave dedi ki...

mustafa topaloğlu 12 Martta sizi uzaya mı götürdü kendisi sizin yakın bir akrabanız mı;DD

Aptal Dörtlü dedi ki...

yo aptal kovboya "bugün çok aşırı sevdiğim ve değerli biri doğdu o iyi ki var evet bildiniz, Mustafa Topaloğlu" diye bir mesaj attım, çıkış yeri orası :D