Bu Blogda Ara

22 Aralık 2011 Perşembe

eski sevgilim ararsa nasıl mala bağlarım belli olmaz.

eski sevgilim ( esmer,yeşil gözlü,gitar çalan çok mu çok yakışıklı) aradı ! yani bir süredir mesaj falan atıyordu konuşuyorduk.zaten biz ayrılalı 2 yıl olmasına rağmen kısmi olarak hiç kopmadık.inanılmaz şeker biridir ama piçtir çok da.yani öyle böyle değil.amına kodumun malı benden sonra bin tane arkadaşıma yazdı orospu çocuğu.sikik ya.onun beynine boşalsınlar (birden atara geldim halbuki aradı diye mutluydum).her neyse işte dün aradı. açmadım (malım ya ondan). sonra mesaj attım aklım başıma geldi birden "bu çocuk çok yakışıklı iki konuş,görüş,gözün gönlün açılsın" dedim kendi kendime ve mesaj attım "ya aramışsın ama duymadım canım" diye ve ardından aradı hemen.baya konuştuk .hala sesinin etkisindenyim! biz yazdan beri görüşmüyoduk bir de.bana "sesin değişmiş senin ya" dedi ve ben ne mi dedim?   "yok değişmedi ya yani değişti yani az biraz sanki yani olabilir ama değişmedi ya ne bileyim değişmiş olabilir ama değişmedi" evet evet aynen de böyle bir cümle kurdum ve çocuk uzunca bi süre güldü.sonracıma bir sürü bir sürü konuştuk özünde çok önemli bir şey konuşmadık.hava su toprak muhabbetleri.özledim dedi görüşelim dedi falan.ben bu çocukla iyi anlaşırdım ama hiç bu kadar triplere girmezdim neden şimdi o şekil oldu bilemedim.özünde çocuğu kanka olarak falan görüyorum ama arada düşünmüyor değilim "ben bu çocuktan niye ayrıldım?" diye.

siktir et ben okuldaki fotoğrafçı çocuğu arıyorum zaten (bir kere gördüm aslında çocuğa tapındım tipsiz ama inanılmaz şekerdi ama sorsan "tipi tam olarak nasıldı?" diye bilmiyorum "ya okuldaki fotoğrafçı çocuk işte" der geçerim.ve dünya bana bir kere daha okulun büyük olmasının zararını gösterdi çocuğu bulamıyorum.okulda kaç kişi var belli değil nerden balcam la ben şimdi onu?)

                                                                                           aptal kovboy*

2 yorum:

Domat dedi ki...

Eski sevgiliden yar olmaz, bak beni dinle sen bu konuda. Hiçbirinden cacık olmaz. Adı üstünde sen herife "x-öküzüm" demelisin artık. O kadar :)

Aptal Dörtlü dedi ki...

x öküzüm o zaman :D zaten çocuk çok piç ama tipi bir içim su ya :D

aptal kovboy*