Bu Blogda Ara

10 Aralık 2011 Cumartesi

Miimm!

   Enes bizi mimlemiş. Sınav haftamdı, vakit bulamadım çok özür diliyorum. Bir de Kupa Kızı ben. Diğer üyelerimiz başka bloglara girmeyi beceremiyorlar efenim, kusura bakmayınız.
    Şimdiii  7 özelliğimizi yazıyormuşuz sanırım. Yazayım

1.) İnatçıyım: Bu neden böyle bilmiyorum, ama saçma sapan konularda yapıyorum. Örneğin ceketimi giyeceğim ya çıkmadan önce, annem "Kızım üşürsün, ceketini giy" derse bende ters tepki yapıyor ve ben "giymiyorum anasını satayım" diyerek giymiyorum. Sonra yarım saat kavga ediyoruz, bu tamamen benim gerizekalılığım fakat dayanamıyorum.

2.) Arada bir salağım: Hatta çoğunlukla salağım ya. Servisin ilk günü eve gidiyoruz ya, adama evimi anlatamadım. (ama yeni taşındık gibi bir şey gerçekten yani) Adam "alttan mı gideyim üstten mi" dedi, aynen şöyle dedim: "Ee şey alttan. Ya da bir dakika yok üstten. Ya da hayıır ya alttan. Ayy bilmiyorum been gidin siz öyle"

3.) Sevdiğim insanlara sadığım: Ne bizimkileri, ne de değer verdiğim başka kimseyi satmam bu konuda iddialıyım. Köpek kadar sadık bir insanımdır, sokağa bırakın koklaya koklaya sizi bulurum.

4.) Hoşlandığım çocuklarla konuşamam: Şimdi şöyle, misal bir çocukla konuşuyoruz ya. Öylesine yazıyorum. Hoşlanmıyorum ama gayet yakınım, çocuğun dibindeyim, sürekli gülüyorum. Sonra diyelim arada bir elektriklenme oldu hoop Kupa Kızı oduna bağlamış. Şu diyalogları aynen yaşadım:
"Naber?"
"İyiyim"
Şimdi şöyle düşünün bir çocuk kıza yaklaşıp normal biçimde naber? diyor, kız taş kesilip bir çırpıda sadece "iyiyim" diyor. İyiyim. Başka da bi bok yok.
"Parmağın kanıyor"
"Sağol"
Buna bizimkiler toprak zemine düşene kadar güldüler. Yok ya beyinsizim ben

5.) Dans etmeyi, resim çizmeyi, yapamasam da şarkı söylemeyi seviyorum:
Latin müziğine asla dayanamıyorum, duyduğum yerde kıvırtmaya başlarım neresi olursa olsun.
Resim çizmeyi de seviyorum, daha çok karakalem ama fırsat bulamıyorum şu ara
Kesinlikle şarkı söyleyemiyorum. Ama küçüklüğümden beri şarkıcı olmak istedim ( Bu da bir sırdı, öğrenmiş oldunuz)

6.) Hemen hoşlanırım, bağlanırım: Bir anda 3 kişiden hoşlanabilirim, hatta genelde hep üç kişiden hoşlanırım. Hatta bu gün " Şimdi kıvırcık saçlı bir çocuk var çok tatlı, servistekinin kirpiklerine bitiyorum e bide fırat var (Fırat galiba esas oğlanımız oluyor) ayy hepsi tatlı ya." dedim. Aşık oldum mu gözüm başka kimseyi görmez, gel George Clooney'i koy bakmam o kadar mal oluyorum aşıkken. ( Ya da George yakışıklı adam ya, ona bakarım bak)


7.) En sevmediğim insan tipi ukala, kendini beğenmiş ve satıcı olandır: Ee öyle yani. Hoşlanmıyorum. Şimdilik bu kadar, bir de 10 kişiyi mimlememiz gerekiyormuşuz. Sorun bakalım bizim 10 kişimiz var mı ha var mı? Nasıl bir vicdandır bu ya, forever alone'uz biz.
   Domatez, seni mimliyorum istersen yaparsın, nasıl istersen.
   Ama bu mimi yapmak isteyen olursa, alsın yapsın alta yorum bıraksın çok mutlu oluruz ayrı

   Not: Domatez diye adlandırdığımız blogger hanımımızı okuyun derim, hatun yazıyor abi yapacak şey yok. Hmm Enes'i de unutmayalım tabii

5 yorum:

Adsız dedi ki...

parmağın kanıyo
-sağol
asdfghjklş

Domat dedi ki...

uuu teşekkür ederim :) buna layık olmaya çalışacağım..

Aptal Dörtlü dedi ki...

Pollyanna, o salaklığın dibine vurduğum andı :D
Domatez, rica ederiz :)

Arrow Cave dedi ki...

inatçı olmak iyidir gittiğin heryerde keçi gibi inatçı kelimesini sık duyabilirsin;DD

lütfen salaklık oranınızı açıklayınız ya da kime göre salak ya da arada bir mi oluyor lütfen tedavi için tıp merkezimize başvurunuz üzüldüm doğrusu umarım gerçekten öyle değildir;DD

Ne söylerlerse tersini yapın evt gerçekten çok eğlenceli oluyor zaten bu da inadım inat Hezarfen gibiyim iki kanat anlamına geliyor;DD

Mimi yazdığın için teşekkür ederim..

Aptal Dörtlü dedi ki...

enes, ne yazık ki arada bir gerçekten salağım... :D İnatçılık ciddi iyi değil kimseye önermem.
Ayrıca rica ederiz ve mim için tekrar teşekkürler :)