Bu Blogda Ara

16 Ağustos 2011 Salı

"Eşlik edelim mi?", Maymunlar Cehennemi ve Erkek Dedikodusu

  Şimdi başlıkta zekamı konuşturdum. Dedim Elizabeth Gilbert "Ye,Dua et, Sev" diye üçledi ben niye üçlemiyorum dedim. (Sen kimsin lan derseniz, Kupa Kızı) Başlığın ilk konusu olan "Eşlik edelim mi"ye gelirsek, bugün Np bana geldi. Normalde 2. kısımda paten yapacaktık, bize gelip yemek yiyecek ve Mado'da tatlı bir şeyler alacaktık. Peki naptık? Np bize gelirken sandalet giydiğinden paten yapamadık çünkü spor ayakkabı giyilmesi lazımdı. Bizde 3 buçuğa kadar bizde durduk, yemek yedik, mal mal video çektik. Sonra dedik Mado'ya gitmeyelim yürüyüş yapalım zaten şiştik. Sonra yarım tur atıp karar değiştirdik sahildeki Mado'ya gittik. Np beşi yirmi geçe otobüse binecekti, biz oraya oturduğumuzda beşe 10 vardı. Her neyse yarım saatte anca geldi, ayrıca yanlış geldi ben de asla yapmadığım (yani bizimkilere karşı hep yaparım da, satıcı ve garsonlara karşı kibarımdır.) bir şey yaparak azarladım. Alın bunu yenisini getirin zaten yarım saattir bekliyoruz gibi bir şey dedim ki hakettiler. Neyse ya konu bu değildi. Ben Ataköy'de yürüyüş yaparız diye kısa bir şort giymiştim.Np de benden baya uzun olsa da bir şort giymişti. Sonra Bakırköy'e geçince çok pişman oldum, herkes korna çaldı, bir taksici yanımızda durup dönüp bize baktı, gülümseyerek. En az 25 30 saniye. O kadar uzun süre ve o kadar iğrenç baktı ki konuşamadım tam ağzımı açtım bastı gaza gitti. Kaç yaşında adamdı, tiksiniyorum yani sadece tiksiniyorum. Bir grup ıslık çaldı, bir grup laf attı. Ve ben bundan nefret ediyorum, sen her sokağa çıktığında çevrende laf atıp iğrenç hayaller kuracağın kızlar arıyorsan ben sana ne diyeyim. Nasıl kendilerinden nefret etmiyorlar ve hala bunu yapmaya devm ediyorlar anlayabilmiş değilim, işte o yüzden gelip "Kadınlar; davranış, düşünce, zeka bakımında erkeklere bin basr diyorum." Her erkeği bu kavrama sokmak istemesem de üzgünüm, %90ınız böyle, ve ben o %90ınınızdan nefret ediyorum.
Np ile yürürken önce "Oo muhteşem ikili geliyor." sonra "Eşlik edelim mi" diye dalga geçerek kadınları küçümseyen, ama ufacık bir beyne bile sahip olmayarak aslında kendini küçültenlerinizden nefret ediyorum. Bu konuda çok doluyum,elimde olsa topunuzu alıp uzay boşluğuna atabilirim.
 
  Herneyse, İlk olarak izlemediyseniz Maymunlar Cehennemine gidin diyorum. 3 boyutlu çalışsalar bana göre bir şaheser olurdu ama böyle çok iyiydi, ben ağladım vs vs. Buna gidin ama Tanrı Aşkına Aptal Kovboy'un bize yaptığı gibi Şirinler'e gitmeyin, götürmeyin. Çok sıkıldım o filmde ya. Bi de tatlı filan değilllerdi, sadece sakar şirin çok sevimliydi. Sonu belliydi, "kalbi iyi olan kazanır" senaryosu uygulanacağını herkes biliyordu. Neil Patrick Harris'e öldüm öldüm dirildim ama önermiyorum.
   Erkek dedikodusu adlı kitabı aldım.Bana göre serinin diğer kitaplarından bazıları olan Sorun Sende Değil Bende, 1 Kadın 2 Salak, Bayılmışım... Uyandığımda 40 yaşındaydım'dan çok daha iyiydi. Sorun Sende Değil Bende bana göre çok saçma bir kitap zaten.Yazarını sevmediğim gibi kitabı da sevmedim. Şimdilik bu kadar, hepinizi çok çok öpüyorum

4 yorum:

DOREMİ dedi ki...

Önerilerin dikkate alınacaktır..:))teşekkürler..:)

DOREMİ dedi ki...

Önerilerin dikkate alınacaktır..:))teşekkürler..:)

Adsız dedi ki...

böyle mal erkekler var hayatta yüzde veremiyecem ama %90 fazla oldu gibi. allah hepsinin belasını versin, erkeklerin adını kötülüyorlar :) ama yapcak bi şey yok yani onlar için aklıma gelen bir çözüm yok. yine en iyisi beddua ya tutarsa, prostat olurlar inşallah :)

Aptal Dörtlü dedi ki...

crazywomanrosemary, ahaha istersen al tabi :)Ama cidden maymunlar cehennemini öneriyoum.

Hayalhanem, kesinlikle haklısın. Prostat olayına çok güldüm :D Yapabilecek bir şey yok cidden, ama ben erkeklerin hepsinden soğuyorum onlar yüzünden